Dagaanbiedingen

Sorteren
Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief

Volg Dailyoffers overal!

Blijf op de hoogte via social media

Zo werkt DailyOffers.nl!

Iedere dag alle dagaanbieding websites bekijken is verleden tijd! DailyOffers.nl verzamelt voor jou alle dagaanbiedingen, lokale deals, kortingsacties en shoppingclub sales in 1 handig overzicht!

  • Zo werkt DailyOffers.nl!
    • Zo werkt DailyOffers.nl!

      Iedere dag alle dagaanbieding websites bekijken is verleden tijd! DailyOffers.nl verzamelt voor jou alle dagaanbiedingen, lokale deals, kortingsacties en shoppingclub sales in 1 handig overzicht!

Algemeen

Wat is een dagaanbieding?

Een dagaanbieding is een product of dienst dat voor slechts 24 uur voor een zeer scherpe actieprijs wordt aangeboden. Er bestaan vele websites die dagdeals aanbieden, zoals 1DayFly, iBOOD, Groupon en ClickToBuy. Dankzij het opkopen van voorraden en collecties kunnen deze partijen originele merkproducten en musthaves aanbieden met ongelofelijke kortingen!

Welke aanbiedingen staan op DailyOffers.nl?

DailyOffers.nl toont de dagaanbiedingen van o.a. iBOOD, 1DayFly, Groupon, DealDonkey, ClickToBuy, Groupdeal, Mediamarkt, Wehkamp, iChica, VSDeal, voorHEM, voorHAAR, DealDigger, Goeiemode en natuurlijk vele anderen!

Wanneer verschijnen er nieuwe deals?

Op 2 tijdstippen per dag wordt het merendeel van de aanbiedingen op DailyOffers.nl vernieuwd; om 0.00 uur ‘s nachts en om 12.00 uur ‘s middags. Sommige aanbieders kiezen er voor om hun aanbieding aan het begin van een nieuwe dag te starten, anderen doen dit op het middaguur. Bij elke deal staat altijd duidelijk aangegeven hoeveel tijd je nog hebt om deze te kopen!

Wat voor soort aanbiedingen kan ik verwachten?

De producten en diensten die als dagaanbieding worden aangeboden zijn zeer divers. Je kan elektronica van bekende A-merken verwachten maar ook sfeervolle accessoires voor in huis of fashion van jouw favoriete label. Het is altijd een verrassing welke aanbiedingen morgen door de verschillende aanbieders worden aangeboden; zij verklappen namelijk nooit welke deal zij voor een stuntprijs gaan aanbieden!

Deals

Aan wie stel ik mijn vraag over een specifieke aanbieding?

DailyOffers.nl verkoopt geen producten of diensten, maar biedt enkel een overzicht van actuele dagaanbiedingen. Wil je meer weten over een bepaalde deal, dan verwijzen wij je graag door naar de klantenservice van de betreffende webshop die het product aanbiedt.

Een aanbieding is uitverkocht of verlopen. Wat nu?

Een dagaanbieding is maar 24 uur beschikbaar en kan daarna niet meer tegen de actieprijs worden gekocht. Na deze 24 uur of wanneer de deal is uitverkocht heb je helaas je kans gemist. Bij dagaanbiedingen geldt altijd: OP=OP! Houd DailyOffers.nl goed in de gaten zodat je geen aanbieding meer mist en altijd up-to-date bent!

Zijn de getoonde prijzen inclusief BTW?

Ja, alle advies- en actieprijzen zijn altijd inclusief BTW. Met uitzondering van eventuele verzend- en transactiekosten worden er geen extra kosten in rekening gebracht wanneer je een product bestelt.

Hoeveel betaal ik aan verzendkosten?

De verzendkosten verschillen per aanbieding en per website. Bij elke aanbieding wordt daarom duidelijk vermeld hoeveel je moet betalen om de bestelling bij je thuis of op een ander gewenst adres te laten bezorgen

Hoeveel stuks mag ik bestellen?

Het maximale aantal stuks dat je per keer kan bestellen verschilt per aanbieding en per aanbieder. Wegens de beperkte voorraad kan het zo zijn dat je slechts een beperkt aantal van een aanbieding kan bestellen. Indien je meerdere exemplaren wilt bestellen, kijk dan goed op de website van de dagaanbieder of dit mogelijk is. Dit om teleurstelling te voorkomen!

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

De aanbieders bieden verschillende mogelijkheden voor het betalen van je bestelling. Bij de meeste dagaanbieders kun je betalen met iDEAL en creditcard. Betalen met PayPal behoort ook vaak tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de betaalmogelijkheden op de infopagina van de betreffende shop.

Ik zie een fout, kan ik dit doorgeven?

De redactie van DailyOffers.nl controleert de aanbiedingen 365 dagen per jaar grondig op fouten. Mocht je onverhoopt toch een fout of onjuistheid tegenkomen, aarzel dan niet dit even aan ons door te geven. Dit wordt natuurlijk zeer gewaardeerd door onze redactie, maar ook door andere bezoekers van DailyOffers.nl! Maak voor het melden van een fout gebruik van het contactformulier.

Ik wil een aanbieding doorsturen, kan dat?

Ja, dat kan! Als je een dagaanbieding tegenkomt die je graag wilt delen met een vriend of familielid kun je gebruik maken van de tell-a-friend functie. Klik op het envelopje bij de deal van jouw keuze om deze per e-mail door te sturen. Tevens vind je bij iedere aanbieding knoppen voor het delen via Twitter, Facebook en Pinterest.

Aanbieders

Bij wie koop ik de getoonde dagaanbiedingen?

DailyOffers.nl biedt enkel een overzicht van alle 24-uurs aanbiedingen en verkoopt zelf geen producten. Wanneer je een van de aanbiedingen koopt, koop je deze bij een onafhankelijke webwinkel. Deze shops zijn geheel verantwoordelijk voor de afhandeling en levering van jouw bestelling en de bijbehorende klantenservice.

Worden alle shops gecontroleerd op betrouwbaarheid?

De redactie van DailyOffers.nl controleert nieuwe webshops voor plaatsing uitgebreid op service en betrouwbaarheid. Alleen websites die als positief worden beoordeeld vind je uiteindelijk terug in het overzicht. Zo kun jij zorgeloos van de aanbiedingen profiteren! Natuurlijk kan het onverhoopt altijd gebeuren dat er iets mis gaat. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van de aanbieder.

Ik heb een klacht over een aanbieder?

Heb je onverhoopt een negatieve ervaring met een van de aanbieders uit het overzicht? Laat dit ons dan gerust weten! DailyOffers.nl bemiddelt graag tussen jou en de betreffende shop om tot een passende oplossing te komen wanneer je er zelf met de klantenservice niet uitkomt. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.

Waarom staat mijn favoriete dagshop niet in het overzicht?

Ken jij een dagaanbieding die ontbreekt op DailyOffers.nl? Het wordt zeer gewaardeerd wanneer je onze redactie hierover informeert via het aanmeldformulier. Na goedkeuring door onze redactie zal de dagaanbieding worden opgenomen in het overzicht van DailyOffers.nl.

Bestelling

Ik heb een vraag over mijn bestelling?

Neem voor vragen over je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop waar jij je bestelling hebt geplaatst. Je vindt de contactgegevens van de klantenservice op de infopagina van iedere dagaanbieder.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, wat nu?

Jammer dat je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen. Neem voor meer informatie over het retourneren en/of ruilen van je bestelling contact op met de klantenservice van de shop waar jij je bestelling hebt geplaatst. Let op; ruilen is niet altijd mogelijk, aangezien de voorraad van een aanbieding vaak beperkt is!

Wat is de status van mijn bestelling?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice altijd duidelijk je ordernummer en contactgegevens. Zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Ik heb betaald maar mijn bestelling nooit ontvangen?

Neem voor meer informatie over de status van je bestelling contact op met de klantenservice van de betreffende shop. Vermeld bij het contact met de klantenservice altijd duidelijk je ordernummer en contactgegevens. Zo kan je vraag sneller worden beantwoord.

Goedkoper alternatief

Wat is een goedkoper alternatief?

Wanneer je exact dezelfde deal ergens anders goedkoper kan bestellen bij een andere webshop kun jij als bezoeker van DailyOffers.nl een goedkoper alternatief indienen via de knop bij de betreffende aanbieding. Na goedkeuring door onze redactie zal er een ‘goedkoper’ button worden getoond. Met het indienen van een goedkoper alternatief kun je andere koopjesjagers vele euro’s besparen!

Hoe bekijk ik een goedkoper alternatief?

Wanneer er voor een aanbieding een goedkoper alternatief beschikbaar is, verschijnt bij de betreffende deal een groene button. Door op deze knop te klikken kun je het alternatief bekijken. Let op: de groene button is alleen zichtbaar wanneer er een goedgekeurd goedkoper alternatief beschikbaar is.

Hoe voeg ik een goedkoper alternatief toe?

Klik op het spaarvarkentje bij de aanbieding waarvoor jij een goedkoper alternatief wilt indienen. Vul vervolgens de actieprijs en verzendkosten van het goedkopere alternatief in, aangevuld met een link naar de betreffende website. Met behulp van deze informatie kan de redactie jouw alternatief beoordelen.

Waar moet een goedkoper alternatief aan voldoen?

Een goedkoper alternatief wordt goedgekeurd wanneer het om exact hetzelfde product/model gaat als de dagaanbieding die wordt aangeboden en de totaalprijs (actieprijs + verzendkosten) niet duurder is. Een goedkoper alternatief wordt enkel goedgekeurd wanneer het bij een webshop uit Nederland of België te verkrijgen is.

Account

Wat zijn de voordelen van een DailyOffers account?

Een account op DailyOffers.nl heeft vele voordelen! Een account is bijzonder handig bij het delen van aanbiedingen met je vrienden, aangezien DailyOffers.nl alvast automatisch jouw gegevens voor je invult. Ook kun je met een account een goedkoper alternatief indienen. Daarnaast profiteren leden van DailyOffers.nl regelmatig van exclusieve acties!

Hoe maak ik een account aan?

Via de registratiepagina maak je eenvoudig en snel een account aan op DailyOffers.nl. Ontvang alle aanbiedingen dagelijks in je mailbox, dien goedkopere alternatieven in en profiteer van exclusieve ledenacties. Na het inschrijven ontvang je direct een bevestigingsmail waarmee je jouw persoonlijke account kunt activeren.

Ik kan niet inloggen, hoe kan dit?

Na het invullen van je gegevens op de registratiepagina ontvang je een e-mail met activatielink. Pas na het activeren van je account kun je op DailyOffers.nl inloggen. Mocht je na activatie toch nog problemen ondervinden met inloggen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Vul je e-mailadres in op de pagina wachtwoord vergeten. Je ontvangt vervolgens direct een tijdelijk wachtwoord waarmee je kunt inloggen op DailyOffers.nl. Vergeet niet na het inloggen dit tijdelijke wachtwoord te wijzigen!

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen. Hoe doe ik dit?

Log in op DailyOffers.nl en ga vervolgens naar ‘Nieuwsbriefinstellingen’. Hier vind je jouw persoonlijke instellingen en heb je de mogelijkheid je e-mailadres te wijzigen.

Nieuwsbrief

Welke dagaanbiedingen staan in de nieuwsbrief?

In de DailyOffers.nl nieuwsbrief vind je alle dagaanbiedingen van vandaag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle lokale deals van jouw stad en kortingsacties van bekende webwinkels te ontvangen. Dit kun je aangeven via ‘Nieuwsbriefinstellingen’ nadat je bent ingelogd op DailyOffers.nl.

Hoe kan ik me aanmelden voor de nieuwsbrief?

Links bovenaan de homepage van DailyOffers.nl vind je een mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief of bezoek direct de pagina inschrijven voor nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wanneer je de nieuwsbrief van DailyOffers.nl niet meer wilt ontvangen, klik op de uitschrijflink onderaan iedere nieuwsbrief in je e-mail inbox. Je kunt je ook uitschrijven door in te loggen op DailyOffers.nl en vervolgens naar jouw persoonlijke nieuwsbrief instellingen pagina te gaan.

Overig

Hoe kan ik met mijn dagaanbieding adverteren?

Beschik je zelf over een dagaanbieding en wil je graag worden opgenomen in het overzicht op DailyOffers.nl? Neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Kan ik een link ruilen met DailyOffers.nl?

Neem voor een linkruil contact op met DailyOffers.nl via het contactformulier.

Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?

Indien je het antwoord op je vraag niet op deze pagina kunt vinden, neem dan contact op met onze redactie via het contactformulier.

Deel deze pagina: